Klimaattechniek

Waarom klimaattechniek zo belangrijk is

De kwaliteit van het binnenklimaat wordt steeds vaker genoemd als oorzaak van allerlei gezondheidsklachten. Inmiddels weten we veel meer over de invloed van het binnenklimaat (warmte, vocht, fijnstof, frisse lucht) op onze gezondheid en werkprestaties. Een goed klimaat wordt bepaald door de temperatuur, de luchtvochtigheid, de luchtverversing en de filtering van de lucht. Het klimaat in een woon- of werkruimte is door de vele variabelen die van invloed zijn een ingewikkeld complex van factoren. Met klimaattechniek wordt de toestand van de lucht in woon- of werkruimtes geregeld. Een goed klimaat bepaalt mede het welbevinden van de personen die zich in dat klimaat bevinden of de kwaliteit van de goederen die er in worden geproduceerd of bewaard.

Of het nu gaat om een woonhuis, kantoor of een productieruimte, een goed klimaat is alleen mogelijk wanneer de klimaattechniek die het klimaat in de dergelijke ruimtes regelt, optimaal is ingesteld. De klimaattechniek moet zekerheid bieden en kosteneffectief zijn. Daarnaast moet het een bijdrage leveren aan de milieuproblematiek in brede zin. Meet- en Regeltechniek de Jong uit Harmelen in de provincie Utrecht is gespecialiseerd in de ontwikkeling, installatie en onderhoud van allerlei klimaatsystemen.

Onze klimaattechniek diensten

Op het gebied van klimaattechniek kunnen wij u o.a. het volgende bieden:

  • De ontwikkeling van klimaatprogramma’s en regelingssoftware
  • Installatie en in gebruik neming nieuwe klimaatbeheersingssystemen en -installaties
  • Optimalisatie van bestaande klimaatbeheersingsinstallaties
  • Optimalisatie van bestaande meet- en regelinsinstallaties
  • Digitale schakel en besturingstechniek
  • Warmte- en koude techniek
  • De toepassing van monitoringsoftware

klimaattechniek

MenR Techniek De Jong heeft zowel jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud van klimaattechniek als het ontwikkelen van nieuwe. Wij maken gebruik van de beste en meest duurzame materialen en componenten en de meest geavanceerde software. Daardoor zijn wij in staat om voor elk klimaatvraagstuk een passende oplossing aan te bieden.

Kwaliteit en service op het gebied van klimaattechniek

M en R Techniek levert systemen die voldoen aan de gangbare kwaliteitseisen en normen. Wij verzorgen de klimaattechniek van verwarming, airconditioning, ventilatie- en luchtzuiveringsinstallaties. U kunt bij ons terecht voor advies, installatie, onderhoud en nazorg.

Klimaattechniek vrijblijvende offerte

Graag maken wij een analyse van het bestaande klimaat en de bestaande klimaattechniek in uw woning of bedrijf. Op basis van de deze analyse gevoegd bij uw eisen en wensen stellen wij een vrijblijvende offerte op waarin wij zullen aangeven welke verbetering mogelijk zijn.

Vragen over klimaattechniek? Neem contact op

Indien u meer wilt weten over onze diensten, dan kunt u met ons bellen of ons mailen.