Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gebouwautomatiserting

Meet en Regeltechniek kan u van dienst zijn bij allerlei werkzaamheden omtrent systemen voor gebouwautomatiserting. Hieronder vindt u welke diensten wij aanbieden.

Voor meer informatie over onze diensten of andere zaken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

I-HVAC Regeltechniek

Industriele regeltechniek zorgt ervoor dat door een systeem de gewenste resultaten worden behaald. Door meten en vergelijken wordt het systeem geoptimaliseerd. Dit soort installaties maken wij nu voor met name de voedingsmiddelen industrie

HVAC Klimaattechniek

Het binnenklimaat is van grote invloed op de gezondheid en werkprestaties. Door temperatuur, luchtvochtigheid, luchtverversing en luchtfiltering goed te regelen zorgen we voor een goed klimaat.

Kastenbouw

Onze systemen horen in een veilige en passende behuizing. We bouwen zelf behuizingen van goede kwaliteit waar u zonder problemen jaren mee vooruit kunt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20191105_150444-1-768x1024.jpg

bekabelen en inregelen

Installaties en systemen bekabelen kunnen wij ook voor u verzorgen. Doordat we de systemen ook afstellen en inregelen kunt u een veilige en duurzame werking verwachten.

testen en inbedrijfstelling

Testen en inbedrijfstelling

We willen u zo lang mogelijk plezier laten beleven van onze installaties. Naast inbedrijfstelling zullen wij ze dan ook uitvoerig testen. Zo haalt u het beste uit onze installaties.

Webeasy

Onderhoud en beheer via internet

We maken het u graag gemakkelijk met HTML5 , gebouwenbeheer via internet. Daarnaast bieden we via onze portal u dubbele zekerheid aan met betrekking tot het veilig inloggen in de installatie. Door deze moderne techniek gaat de kwaliteit van het beheer omhoog en de kosten omlaag.