Meet- en regeltechnicus

Meet- en regeltechnici met know how

Bent u op zoek naar een meet- en regeltechnicus met verstand van klimaatprogramma’s, regelingssoftware, het installeren en onderhouden van systemen op het gebied van klimaatbeheersing, dan bent u bij M en R techniek De Jong & Hartog aan het juiste adres.
Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van :

  • De ontwikkeling van klimaatprogramma’s en regelingssoftware
  • Installatie en in gebruik neming nieuwe klimaatbeheersingssystemen en -installaties
  • Optimalisatie bestaande klimaatbeheersingsinstallaties
  • Warmte en koude techniek
  • Kastenbouw en kastenombouw
  • Bekabeling
  • Online service op afstand
  • Het verhelpen van storingen
  • Duurzaamheid
  • Etc

meet- en regeltechnicus

Meet- en regeltechnici met kennis en ervaring

Voor een ervaren meet- en regeltechnicus kunt u derhalve terecht bij M en R Techniek De Jong & Hartog. Voorafgaand aan de oprichting van M en R Techniek De Jong in 2009 heeft oprichter Kees de Jong gewerkt als elektrotechnicus bij Hoveling Elektriciteitsbedrijf in Amsterdam en als service technicus bij Installatiebedrijf Vink in Roelofarendsveen. Kees de Jong heeft bij dit bedrijf de afdeling meet- en regeltechniek opgezet.

Albert-Jan Hartog heeft sinds 1994 bij diverse meet- en regelbedrijven gewerkt waardoor hij vooral kennis in de breedte van een project heeft.

De functies waren: service, ontwikkeling, projectleider en verkoop. Door de verscheidene bedrijven kan hij u goed adviseren wat de beste oplossing is voor uw installatie vraagstuk.

Professionele meet- en regeltechnici omgeving Utrecht

Een goede meet- en regeltechnicus kan als geen ander de installaties die verantwoordelijk zijn voor een goed binnenklimaat in een woning of bedrijfsgebouw afstemmen op de eisen en wensen van de gebruikers. Inmiddels weten we dat het binnenklimaat (warmte, vocht, fijnstof, frisse lucht) onze gezondheid en werkprestaties beïnvloedt. De luchtkwaliteit wordt bepaald door de luchtvochtigheid, de aanwezigheid van stofdeeltjes en de luchtbeweging. De aanwezigheid van schimmels en bacteriën wordt beïnvloed door de luchtvochtigheid, bij onvoldoende luchtfiltering nemen de concentraties fijnstof toe en krijgen we last van onze luchtwegen en wat in de zomer wordt ervaren als een lekker fris briesje, wordt in de winter ervaren nare koude wind.

Door hun inzicht in de factoren die een goed binnenklimaat beïnvloeden en de kennis en expertise op het gebied van klimaatregeling, kan de meet- en regeltechnicus een zodanig binnenklimaat scheppen dat aan onze gezondheid geen afbreuk wordt gedaan. De meet- en regeltechnicus stemt licht, temperatuur, luchtvochtigheid en luchtfiltering optimaal op elkaar af.

Op zoek naar een meet- en regeltechnicus ? Neem contact op

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige meet- en regeltechnicus in de omgeving van Utrecht? neem contact met een van osn op.

Geef een reactie