Klimaatregeling

Waarde van klimaatregeling voor een goed binnenklimaat

Een gezonde lucht thuis, op kantoor of in enige andere ruimte, is van groot belang. We brengen immers een groot deel van onze tijd binnen door. De kwaliteit van het binnenklimaat is derhalve van invloed op onze gezondheid. Klimaatregeling is in ons huidige moderne leven niet meer weg te denken. Klimaatregeling is nodig om de temperatuur en luchtvochtigheid binnen ons huis of kantoor aan te passen aan onze persoonlijke behoeften.

M en R Techniek De Jong levert de klimaatregeling die zorgdraagt voor een gezond binnenklimaat en een duurzame energiehuishouding voor de gebruikers van leef- en werkomgevingen. Wij bieden u hierbij de technisch noodzakelijke ondersteuning voor installatie, optimalisatie en onderhoud van elk klimaatsysteem.

Klimaatregeling, onze diensten en services

Onze services op het gebied van klimaatregeling lopen uiteen van de installatie van nieuwe systemen tot het oplossen van storingen:

  • De ontwikkeling van klimaatprogramma’s en regelingssoftware
  • Installatie en in gebruik neming nieuwe klimaatbeheersingssystemen en -installaties
  • Optimalisatie bestaande klimaatbeheersingsinstallaties
  • Telefonische helpdesk
  • Online service op afstand
  • Het verhelpen van storingen
  • Support op maat

klimaatregeling

Voor een gezond binnenklimaat moeten naast het licht ook de temperatuur, de luchtvochtigheid en de CO2-concentratie in één ruimte goed op elkaar worden afgestemd. Dat geldt niet alleen voor een woning, een zwembad, een sportzaal en een restaurant, maar ook voor een, hotelkamer, kantoorruimte of klaslokaal. Met de klimaatregeling van M en R Techniek De Jong kunt u uw binnenklimaat nauwgezet monitoren en regelen.

Ervaring en expertise in klimaatregeling

M en R Techniek heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van de klimaatregeling. Onze expertise op dit gebied is zowel theoretisch als praktisch. Daarom kunnen wij voor elke type ruimte of voor elk type gebouw de klimaatregeling bieden die de gebruikers van die ruimte of gebouwen een aangenaam gevoel geeft.

Duurzaam wonen met klimaatregeling

Onze dienstverlening staat in het teken van duurzaamheid. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het milieu en de leefbaarheid op onze aarde. Met u geven wij invulling aan het begrip duurzaamheid door toepassing van de beste materialen en componenten, een laag energie verbruik van onze installaties en garanderen wij een lange levensduur. Ons vertrouwen in de kwaliteit van onze systemen is zo groot dat wij standaard 15 jaar garantie geven.

Geinteresseerd in klimaatregeling? Bel ons voor een afspraak

We zijn gevestigd in Harmelen in Utrecht maar werken ook bij u op locatie. Bent u op zoek naar een nieuwe installatie voor uw klimaatregeling of heeft uw vragen over uw bestaande installatie. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Vul het vragenformulier op onze website in.

Geef een reactie