Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing, de sleutel tot een gezond woon- werk klimaat

Waarom klimaatbeheersing? Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat zijn naast voldoende licht twee factoren van doorslaggevend belang: de temperatuur en de luchtkwaliteit. De luchtkwaliteit wordt bepaald door de luchtvochtigheid, de aanwezigheid van stofdeeltjes en de luchtbeweging. De luchtvochtigheid is van invloed op de aanwezigheid van schimmels en bacteriën. Fijnstof is van invloed op onze luchtwegen en wat in de zomer wordt ervaren als een verfrissend briesje, wordt in de winter ervaren als een koude tocht. De luchtkwaliteit in zowel onze woonomgeving als in onze werkomgeving laat echter steeds vaker te wensen over. Vanwege de hoge energiekosten wordt veel aandacht besteed aan isolatie. Daardoor zijn woningen en bedrijfsruimten vaak onvoldoende geventileerd en gaat de luchtkwaliteit achteruit. Een slecht binnenklimaat wordt steeds vaker in relatie gebracht met allerlei gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten en aandoeningen aan de longen (astma), etc. Een goed klimaat is derhalve essentieel voor wonen en werken. Het draagt bij aan het algemeen welbevinden en de arbeidsproductiviteit. Klimaatbeheersing op kantoor heeft met andere woorden directe invloed op het ziekteverzuim.

Maatwerk oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing

M en R Techniek biedt voor elke ruimte (woningen, kantoren, bedrijfsruimten, sportcomplexen, zorgcomplexen, etc.) een passende oplossing als het gaat om klimaatbeheersing op kantoor en in huis. Wij zijn gespecialiseerd in de:

  • Installatie en in gebruik neming van nieuwe systemen en -installaties voor klimaatbeheersing
  • Ontwikkeling van klimaatprogramma’s en regelingssoftware
  • Optimalisatie van bestaande installaties voor klimaatbeheersing
  • Optimalisatie van bestaande meet- en regelinsinstallaties
  • Digitale schakel en besturingstechniek
  • De toepassing van monitoringsoftware

klimaatbeheersing

Meer dan 30 jaar ervaring in systemen voor klimaatbeheersing

Door meer dan 30 jaar actief te zijn in het ontwikkelen en onderhouden van de klimaatbeheersing in praktisch elk type gebouw of ruimte hebben wij veel expertise opgebouwd. Deze expertise in combinatie met het gebruik van de duurzame componenten en materialen en de meest moderne software maakt M en R Techniek De Jong tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van klimaatbeheersing. Wij maken gebruik van de beste en meest duurzame materialen en componenten en de meest geavanceerde software. Daardoor zijn wij in staat om voor elk klimaatvraagstuk een passende oplossing aan te bieden. Wij leveren innovatieve klimaatbeheersing waarin verkoeling, verwarming, ventilatie en vochtregulatie van lucht worden gecombineerd tot een totaal oplossing voor uw woning of bedrijfsruimte.

Klimaatbeheersing in huis

Een goed binnenklimaat in uw huis is niet alleen erg fijn het is ook beter voor uw gezondheid. Goede isolatie is natuurlijk erg belangrijk maar soms is dit niet genoeg. Is het bij u thuis te warm, te koud, te droog of juist te vochtig? Wij verhelpen deze problemen met onze systemen voor klimaatbeheersing in huis zodat uw woning het hele jaar door een fijn binnenklimaat heeft. Voor elke situatie bieden we maatwerk klimaatbeheersing in huis, elke woning is immers anders.

Wanneer uw huis te vochtig is zal het koud aanvoelen en kan er schimmel ontstaan, die ook een nare geur met zich mee brengen. Met behulp van onze klimaatsystemen zorgen we ervoor dat de lucht in uw huis weer schoon en gezond wordt.

Klimaatbeheersing op kantoor

Uw werknemers brengen vaak veel tijd door op kantoor, dan is het belangrijk dat ze een goede werkomgeving hebben. Onze systemen voor klimaatbeheersing op kantoor helpen hierbij. Niet alleen de temperatuur maar ook de luchtvochtigheid en goede ventilatie zijn op kantoor erg belangrijk. Te weinig verse lucht in uw kantoor kan leiden tot hoofdpijn en droge ogen, waar een te lage temperatuur verkoudheid kan veroorzaken. Door een goed binnenklimaat op uw kantoor zal het ziekteverzuim laag blijven, ook zal het de productiviteit ten goede komen. Ook voor onderhoud en beheer van uw huidige klimaatbeheersing op kantoor kunt u bij ons terecht.

Meer informatie over onze klimaatbeheersing? Maak nu een afspraak

Wij vertellen u graag meer over verbetering van het binnenklimaat in huis en op kantoor. Voor een afspraak kunt u ons bellen (06-51535431). Voor vragen over klimaatbeheersing of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier op deze pagina invullen. Dat we in Harmelen, Utrecht zijn gevestigd betekend niet dat we ons werkgebied beperken tot deze regio.

Geef een reactie